Om oss

Som vvs och kylföretag vill vi erbjuda dig rörmokare som hjälper dig med dina funderingar kring värme och sanitetslösningar. Vi kan erbjuda våra kunder nyinstallationer, underhåll och service (As a plumbing company we are here to offer you plumbing service regarding heating and sanitation solutions. Service , maintenance and brand new installations. Please give us a call or contact us through email!)

Vi är verksamma i skåne (Vi are based in the skåne region)

Öppettider måndag till fredag mellan klockan 07:00 – 16:00 Telefontid måndag till fredag 07:00 – 18:00 (Open hours monday to friday 07:00-16:00. Call us monday to friday 07:00-18:00)

Debitering sker per påbörjad arbetstimma. Minsta debitering två timmar på plats hos kund

Vår kreditvärdighet är hög och vi har ordning på våra finanser. Du som kund ska känna dig trygg med vvs access . Vi finns här för dig idag, i morgon och i framtiden.


Följ VVS Access på Facebook

Först och främst så ger vi tips om hur du som bostadsägare kan se om ditt hus för att förvalta och spara pengar. Vidare så ger vi också råd vad du ska tänka på vid olika årstider och sist men inte minst så brukar erbjudanden dyka upp.

https://www.facebook.com/vvsaccess/

En översyn kring våra tjänster

Vi vänder oss till dig som söker en rörmokare, rör mokare eller rörläggare som man ibland säger och kylmontör att lita på . Hus, villa, slott eller koja. Verkstad, kontor, komplex eller skjul. Badrumsrenoveringar, värmepumpar, stambyten eller enkla besök där vi byter din kökskran. Du kommer att se att vi har rörmokaren för alla!

Företaget följer noga de branschregler som finns för att du som kund ska känna dig trygg. Vi är auktoriserade enligt Säker vatten, arbetar enligt branschorganisationens riktlinjer, har branschbevis och även utbildningsbevis på kunskaper inom projektering. Låt oss se över ditt hus och välja rätt energilösning efter dina behov. Vi har bra VVS försäkringar så att du som kund kan känna dig trygg. Se våra certifikat

Utnyttja ROT avdraget!

Du sparar 30 procent av arbetskostnaden om du har rätt till ett ROT avdrag. Se till att utnyttja det!

Ditt hem såväl som din verksamhet är din borg. Där vistas du under många av dygnets timmar. Att ha hantverkare som arbetar med vvs service hos sig påverkar personlig integritet och kan kännas besvärligt. Vi på vvs access förstår detta och därför så är det extra viktigt för oss att du som kund känner dig trygg med oss. Jag som rörmokare eller rör mokare gör allt för att utföra arbetet snabbt och professionellt. Låt oss ta hand om din borg och du kan ägna dig åt annat. Det här handlar om tillit mellan oss och du ska få den bästa av vvs tjänster som går att få. vvs access följer de branschregler som gäller för att du som kund ska känna dig trygg. Se vår kompetens
Du behöver inte oroa dig för att vi lämnar dig efter färdigt arbete. vvs access finns för dig idag och i framtiden och vi ger dig bäst vvs service. Med högsta kreditvärdighet så har vi ordning på våra finanser.
Dessutom så insisterar vi på att du som kund tar emot energi och pengasparande tips när vi kommer på besök. Vi är utbildade inom vvs projektering. Vi kan dimensionera och installera värmedistribuerande komponenter som är skräddarsydda för just ditt hem och företag.
Att hålla det man lovat
Om du som kund kontaktar oss så blir vi glada. Om vi inte svarar när du ringer så kontakta oss på mail med telefonnummer så hör vi av oss inom 24 timmar. Alternativt ring senare. Dessutom så gör vi allt för att passa de tider som vi kommit överens om. Får vi förhinder så ringer vi! Detta är en hederssak.