Värmepump i Skåne

Installation och service av värmepumpar i Skåne

Vvs access hjälper er med installation av luftvärmepump.  Luftvärmepumpen både värmer och kyler ett hus med öppen planlösning mycket bra. Vi installerar luft/luft värmepumpen till er och gör det så billigt som möjligt. Villkor finns naturligtvis. Tex så behöver ni ha ett strömuttag relativt nära luft värmepumpen. Du behöver också röja upp så att vi kommer till att arbeta fritt.

Ring vvs access om luft värmepumpar för att veta mer på : 0704216207
Vi arbetar med de flesta sorters värmepumpar som luftvärmepump och luft-vatten pumpar.

Märken som finns tillgängliga just nu för snabb installation är:

   
   

Det finns många namn men gemensamt är att de alla brukar ha ett COP värde. Detta värde beskriver helt enkelt hur mycket köpt energi i strömförbrukning du behöver för att din luftvärmepump ska värma (eller kyla) ditt hem. Du köper ström från elbolaget för en krona och får ut värmeenergi för 4 kr tex. Vi demonterar din gamla värmepump i Skåne och ersätter den med din nya värmepump. Vi tar hand om Elinkoppling, VVS-inkoppling, kylinkoppling, nödvändig håltagning, igångsättning och genomgång med dig.

Luft-luft och luft-vatten värmepumpar

VVS access  installerar: Luft-luft värmepumpar och luft-vatten värmepumpar. Vi arbetar med de flesta etablerade märken inom värmepumpar.

Slå oss en signal så bokar vi en tid för besök hemma hos er!
Vi installerar och servar värmpepumpar runt om i Lund, Malmö, Kristianstad, Hässleholm, Eslöv, Ystad, Sjöbo, Höör, Svedala, Lomma, Kävlinge och andra platser i Skåne.

Värmepump Skåne

Hur fungerar en värmepump?

En värmepump är en anordning som används för att flytta värme från en plats till en annan genom att utnyttja principerna för termodynamik. Den kan användas för att både värma upp och kyla ner utrymmen. Kontakta oss för installation eller service av din värmepump i Skåne.

Klicka här för en mer utförlig beskrivning!

Vad menas med en luft-luft värmepump?

En luft-luft värmepump eller luftvärmepump är en typ av värmepump som används för att värma upp inomhusutrymmen genom att utnyttja värmeenergin i utomhusluften. Den tar den befintliga värmen från utomhusluften och överför den till inomhusutrymmet för att höja temperaturen där. Läs mer här.

Vad menas med en luft-vatten pump?

En luftvatten värmepump är en typ av värmepump som utnyttjar värmeenergin i utomhusluften för att värma upp vatten, som sedan används för att värma upp inomhusutrymmen, tappvatten eller andra uppvärmningsbehov. Läs mer här.

Luft värmepump

Var i Skåne finns VVS Access?

Vi utgår från Hörby men installerar värmepumpar och utför olika rörarbete runt om i hela Skåne.  Behöver du en rörmokare, badrumsrenovering eller en genomgång av husets värmesystem så kontakta oss. Vi har över 15-års erfarenheter inom VVS och är ett auktoriserat företag med hög kompetens.