Värmepump

Installation och service av värmepumpar i Skåne

Värmepumpsinstallation i Skåne till rekordpris! Panasonic värmepumpar har funnits med länge och den här är ännu bättre än sina föregångare. Pumpen både värmer och kyler ett hus med öppen planlösning mycket bra. Vvs access installerar luft/luft värmepumpen till er. Villkor finns naturligtvis. Tex så behöver ni ha ett strömuttag relativt nära luft värmepumpen. Du behöver också röja upp så att vi kommer till att arbeta fritt.

Ring vvs access om luft värmepumpar för att veta mer på : 0704216207

vvs access  installerar: Luft-luft värmepumpar, luft-vatten värmepumpar osv. Vi arbetar med de flesta märken. Märken som finns tillgängliga just nu för snabb installation är:

PanasonicCS-NZ35VKE Scop 4,7kw
PanasonicKIT HZ25 XKE Flagship Scop 5,3 kw
BoschClimate Class 6100i 50HE  Scop 4,6 kw
BoschClimate Class 6100i 65HE Scop 4,6 kw

Det finns många namn men gemensamt är att de alla brukar ha ett COP värde. Detta värde beskriver helt enkelt hur mycket köpt energi i strömförbrukning du behöver för att din luftvärmepump ska värma (eller kyla) ditt hem. Du köper ström från elbolaget för en krona och får ut värmeenergi för 4 kr tex. Vi demonterar ditt gamla system och ersätter det med din nya värmepump. Vi tar hand om Elinkoppling, VVS-inkoppling, kylinkoppling, nödvändig håltagning, igångsättning och genomgång med dig.

Vvs access Syd arbetar med  flera etablerade märken inom värmepumpar.

Slå oss en signal så bokar vi en tid för besök hemma hos er!
Vi installerar och servar värmpeumpar runt om i Lund, Malmö, Kristianstad, Hässleholm, Eslöv, Ystad, Sjöbo, Höör, Svedala, Lomma, Kävlinge och andra platser i Skåne.

Värmepump Skåne
Panasonic Värmepump