Vår VVS kompetens

15 års erfarenhet inom vvs branschen. Vvs installationer i enfamiljshus, flerfamiljshus, industri och institutioner. Stambyten, undercentraler, driftsättning, entreprenader, installation av värmepumpar, service och underhåll. Vi är kunniga inom det som rör vvs eller rörmokarbranschen.

vvs access har medverkat vid Vvs installationer i nya kommunhuset i Lund, Mobilia i Malmö, Villaområdet i Nya Linero, A-huset i Lund, Polishuset i Helsingborg, Bjoorn klickgolv i Viken med flera.

VVS access är ett auktoriserat företag och har hög VVS kompetens. Vi arbetar enligt BBR och utifrån branschorganisationen säker vattens installationsregler. Vi innehar F-skattsedel.

Våra kvalitetscertifikat

Branschbevis

VVS Projektering

Yrkesbevis

Kylcertifikat

VVS Access är kunniga inom vvs

vvs access  har utbildning inom vvs projektering och kan göra beräkningar på behov kring tappvatten och värme. Vi dimensionerar VS system efter de förhållanden som råder eller efterfrågas. Distributionslösningar på ovan nämnda vare sig det gäller industri, fler eller enfamiljsbostäder. Vi är sedan 2022  också kylcertifierade vilket innebär att vi kan installera tex luft-luftvärmepumpar som effektivt värmer och kyler din bostad.

Vi ser över behov som finns i fastigheter gällande värme och dricksvatten.

Professionella lösningar med typgodkända material, utförda fackmannamässigt och enligt branschregler säkerställer hög driftsäkerhet.

VVS Access  tar hand om dig!