VVS & rörmokare i Hässleholm

Vi behöver nån gång i livet hjälp av en rörmokare eller rörläggare. Du kanske skall renovera ditt kök eller badrum, installera en ny värmepump eller byta blandare i köket. Våra rörmokare i Hässleholm kan utföra alla typer av rörarbete och VVS-tjänster, dygnet runt. Vi är ett auktoriserat VVS företag med mycket hög kompetens som arbetat som rörmokare i över 15 år. Vi installerar, felsöker, reparerar och vid behov byter ut det som behövs. Både små och stora rörarbeten eller vvs service i Hässleholm är välkomna!

Rörmokare i Hässleholm som tar hand om all VVS service

Rörmokare eller rörläggare hjälper till med rörarbeten och VVS installationer av alla dess slag. Skall du renovera ditt badrum så är det alltid bäst att låta en auktoriserad rörmokare installera och koppla rör till duschen, tvättmaskinen och toaletten. Vi som VVS firma och rörmokare i Hässleholm installerar även vattenburen golvvärme till dig. Vid en renovering av köket är det viktigt att diskhon, kranar och diskmaskinen installeras på ett säkert vis så du inte råkar ut för vattenläckage. Det är ju tyvärr så att flear av oss råkar ibland ut för problem med rörledningar, kopplingar och avlopp. Våra rörmokare i Hässleholm hjälper dig snabbt och lätt om du skulle får vattenläckage, stopp i avloppet eller om du har kranar som står och droppar.

VVS Värmepump sparar energi

Installation av värmepump – spara el & energi

Vi som VVS firma både säljer och installerar värmepumpar i Hässleholm. Du kan spara mycket energi genom att byta ut din gamla värmepump. Våra rörmokare kan ta bort din gamla värmepump och installera den nya till dig, snabbt och enkelt. Vi tar hand om Elinkoppling, VVS-inkoppling, kylinkoppling, och nödvändig håltagning. Vi startar upp värmepumpen och VVS systemet och går sedan igenom allting med dig. Du kan spara el och därmed en hel del pengar samt få ett bättre inomhusklimat genom att köpa en ny värmepump från oss. Vi erbjuder även andra energisparande tjänster som sänker din elräkning när det är kallt ute.

Auktoriserade VVS installatörer och rörmokare skapar trygghet

VVS Access är ett auktoriserat VVS företag med över 15 års erfarenhet. Våra rörmokare i Hässleholm har en bred erfarenhet och hög kompetens. De har även krav på sig att hålla sig uppdaterade kring branschspecifika krav och regler. Vi arbetar enligt BBR och Säker Vattens installationsregler.  Säker Vatteninstallation är ett regelverk som tagits fram av VVS industrin för att minska risken för speciellt vattenskador samt legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Säker Vatten reglerna ställer krav på både VVS-installatörer och rörmokare och produkterna som används. Det skapar en trygghet för dig som kund att veta att din rörmokare följer dessa regler.

Rörmokare bil i Hässleholm

VVS Jour vid vattenläcka

Ring vår VVS-Jour i Hässleholm om en olycka varit framme och du står där med en vattenläcka, stopp i avloppet eller om du har översvämning i huset. Våra rörmokare kan snabbt hjälpa dig med alla typer av VVS problem. Om du har en vattenläcka eller akuta problem så når du oss enklast genom att ringa 070-421 62 07. Våra professionella rörmokare tar sig då snabbt ut till dig och reparerar skadan.

Rörmokare i Hässleholm utför bland annat:

 • All sorts servicearbeten inom VVS
 • Reparationer och felsökningar
 • Vattenläckage
 • Installationer vid nybygge eller renoveringar
 • Avloppsrensningar
 • Byte av blandare
 • Installation av tvättmaskin
 • Installation av diskmaskin
 • Service av element
 • Värmepumpsinstallation 
 • Reparerar av läckage och droppande kranar
 • VVS-jour i Lund, Malmö, Hässleholm, Eslöv och runt om i hela Skåne
 • Energisparande åtgärder

Vi utför badrumsrenoveringar

Som rörmokare utför vi även badrumsrenoveringar i Hässleholm. Anlita oss för att skapa nytt snyggt och modent badrum till er. Att renovera ett badrum är inte så komplicerat som man kanske tror. Kontakta oss när du bestämt dig för att renovera ditt badrum så kommer vi hem till dig och går igenom det olika stegen och dina önskemål. En renovering kan vara allt ifrån att byta ut ditt gamla tvättställ till att riva hela badrummet. Vi har förutom rörläggare/rörmokare även snickare, elektriker och golvläggare till vår hjälp. VVS Access ger dig ett badrum som är godkänt enligt alla branschregler.

Kontakt med vår VVS firma och rörläggare i Hässleholm

Kontakta vår VVS firma om du behöver en rörläggare eller rörmokare i Hässleholm. Vi utför alla typer av rörarbete och VVS tjänster inklusive vattenläckor, värmepumpinstallationer och service. Du är givetvis även välkommen att kontakta oss om du har några andra frågor eller funderingar om allt som rör VVS eller energisparande åtgärder.

Ring oss: 070-421 62 07
E-mail: email@vvsaccess.se
Facebook – Klicka här

VVS rörläggare i Hässleholm