Vvs tjänster för bostadsrättsföreningar

VVS Tjänster BRF

Vvs i Bostadsrättförening (BRF)

Du som bor i en bostadsrättsförening har säkert funderat över värdet och skicket på din lägenhet. Förutom att snygga till interiören med färg och möbler så behöver också det som inte syns underhållas. Vvs sidan eller där det behövs en rörmokare är en punkt som är viktigare än utseendet här. Ofta så bor du i ett hus som har många år på nacken och vattenrör och avloppsrör är inget som har fått en uppgradering kanske alltsedan huset byggdes. BRF, Bostadsrättsföreningar har hårda krav på sig genom sina försäkringsbolag då en vattenskada innebär stora kostnader. Vattenrör om kanske är mer än 50 år gamla har sedan länge sett sitt bästföredatum gå ut.

Vvs access kan hjälpa din förening med vvs biten och det behöver inte bli så kostsamt om din BRF och rörmokaren hjälps åt! Kontakta vvs access så kommer vi hem till er. Vi går igenom vad som kan göras och vilka krav som försäkringsbolagen ställer och tillsammans så hittar vi en lösning som passar just din bostadsrättsförening.

Vvs access har alla de tillstånd och certifikat som ert försäkringsbolag efterfrågar och vi är anslutna till Säker vatten. Kontakta oss på email@vvsaccess.se eller ring oss på 0704216207