VVS tjänster & rörmokare i Eslöv

Våra verksamma rörmokare i Eslöv erbjuder alla typer av VVS tjänster inklusive jour och akuta ärenden som exempelvis en vattenläcka. VVS Access firma och rörmokare har jobbat med rörläggning och VVS-service i över 15 år. Vi är ett auktoriserat VVS företag med mycket hög kompetens. Det finns inga jobb eller vattenläckor som är för stora eller för små för våra rörläggare eller rörmokare. Kontakta oss om du behöver hjälp av en vvs-montör eller rörmokare i Eslöv med omnejd. Vi kan snabbt hjälpa dig med alla typer av värme, vatten och sanitets ärenden. Vi kan även hjälpa dig med din badrumsrenovering.

Våra grymma rörmokare fixar all sorts VVS

När behöver man en rörmokare eller rörläggare?

Det finns många tillfällen då man behöver hjälp med VVS av en rörmokare i Eslöv. Man kanske bygger ett nytt hus eller renoverar sitt gamla hus. Då behöver man ofta hjälp av en VVS-installatör eller rörläggare. Renoverar du köket så vill du ju att vask, kranar och diskmaskin skall installeras på ett säkert sätt och om du renoverar badrummet behöver du få rör till toalett, dusch & bad och tvättmaskin installerat korrekt. Man vill inte få problem med vatten och läckor eftersom det snabbt kan innebära en liten katastrof och ett samtal till försäkringsbolaget. Det är också en trygghet att anlita en professionell VVS-firma eftersom du har papper och dokument du kan visa upp på att en säker installation utförs av auktoriserad rörmokare.

Många av oss råkar ut för olika problem med rörledningar, kopplingar och avlopp. Våra rörmokare i Eslöv hjälper dig enkelt och snabbt om du har problem med läckage, stopp i avloppet, sprickor i rör & ledningar eller om det droppar från någon kran hela tiden.

Auktoriserade rörmokare i Eslöv

VVS Access är ett auktoriserat företag med över 15 års erfarenhet. Våra rörmokare i Skåne och Eslöv har en mycket hög kompetens och håller sig ständigt uppdaterade kring branschspecifika krav och regler. Vi följer alltid BBR och Säker Vattens olika regler för installationer. Säker Vatteninstallation är ett regelverk som tagits fram av VVS industrin för att minska risken för speciellt vattenskador samt legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både VVS-installatörer och produkterna som används. Det skapar en trygghet för dig som kund att veta att din rörmokare följer dessa regler.

Rörmokare på väg i Eslöv
VVS Värmepump

VVS tekniker och montörer utför service och installation av värmepumpar

VVS Access både säljer och installerar värmepumpar i Eslöv med omnejd. Vi demonterar din gamla värmepump och installerar den nya. Vi tar hand om Elinkoppling, VVS-inkoppling, kylinkoppling, nödvändig håltagning, igångsättning och genomgång med dig. Du kan spara mycket pengar och få ett bättre inomhusklimat genom att investera i en ny värmepump. Kontakta en VVS-montör om du har några frågor eller funderingar.

Rörmokare i Eslöv hjälper dig med all sorts rörarbeten


Våra rörmokare och vvs-montörer är verksamma i Eslöv med omnejd.
Vi utför bland annat:

 • Alla möjliga service- & rörarbeten inom VVS
 • Reparationer och felsökningar värme, vatten & sanitet
 • Vattenläckage – både akuta och mindre allvarliga
 • Installationer vid nybygge eller renoveringar
 • Avloppsrensningar
 • Byte av blandare i badrum och kök
 • Installation av tvättmaskin
 • Installation av diskmaskin
 • Service av diverse element
 • Värmepumpsinstallation och service av vvs-montör
 • Reparerar av läckage och droppande kranar
 • Energisparande åtgärder – lägre el-räkning
 • VVS-jour i Eslöv och runt om i hela Skåne
 • Auktoriserade rörläggare & rörmokare

VVS-jouren tar hand om vattenläckage och akuta problem

Har en olycka varit framme och du står där med stopp i avloppet, översvämning eller med ett läckande rör så måste du kontakta en rörmokare som har jour, vilket vi har. Vi kan snabbt hjälpa dig med alla typer av VVS-problem och vattenläckage runt om i Eslöv med omnejd. Om du har akuta problem så når du oss enklast genom att ringa 070-421 62 07. Då kommer du i kontakt med en av våra professionella rörmokare som kommer ta så snabbt som möjligt ut till din byggnad för att stänga av och reparera skadan.

Rörmokar i eslöv arbetar med VVS

Lägre el-räkning med energisparande åtgärder

Oavsett om det är vinter eller sommar så är det bra att se över sin elförbrukning. Energipriserna är höga och det finns en hel del åtgärder man kan göra för minska sin förbrukning och därmed elkostnaden. Förutom att skaffa ett bra avtal med ett elbolag så bör man se över sina vitvaror, värmepump och annat som drar energi. Boka en tid för genomgång med oss så går vi tillsammans igenom olika åtgärder för att få ner dina energikostnader. Naturligtvis så reparerar, ersätter eller installerar vi nya energisparande enheter om så behövs.

Kontakta VVS Access i Eslöv

Kontakta vår VVS firma om du behöver en rörmokare eller rörläggare i Eslöv. Vi utför alla typer av rörarbete och VVS-tjänster inklusive vattenläckor, värmepumpinstallationer och service. Du är givetvis även välkommen att kontakta oss om du har några andra frågor eller funderingar om allt som rör VVS eller om du vill få lägre el-räkning.

Telefon: 070-421 62 07
E-post: email@vvsaccess.se
Facebook – Klicka här