Rörmokare & VVS Malmö

Våra rörmokare och rörläggare i Malmö finns till tjänst dygnet runt för alla typer av VVS tjänster. Vår rörfirma har utfört servicearbeten inom VVS i över 15 år och är ett auktoriserat företag med hög kompetens. Inget jobb är för stort eller för litet för våra rörmokare. Kontakta oss om du behöver hjälp med något inom VVS.

Rörmokare i Malmö för alla typer av VVS tjänster

Bygger man ett nytt hus eller renoverar sitt gamla så behöver man ofta hjälp med VVS installationer av rörmokare eller vvs-montörer. Vid en köksrenovering skall vask, kranar och diskmaskin installeras på ett korrekt sätt och gör du renoverar du badrummet kanske du behöver installera och koppla nya rör till toalett, dusch och tvättmaskin. Vi säljer och installerar också värmepumpar vilket inte bara ger dig bättre inomhusklimat utan även lägre energikostnader.

Tyvärr råkar många av oss även ut för problem med rörledningar, kopplingar och avlopp. Våra rörmokare i Malmö hjälper dig snabbt och lätt om du fått problem med läckor, stopp i avloppet, sprickor i rör eller ledningar eller om du har droppade kranar som du går och stör dig på. Vi installerar, felsöker, reparerar och vid behov byter ut det som behövs. Våra rörmokare i Malmö och Skåne tar både små och stora VVS jobb så kontakta oss om du behöver hjälp.

Auktoriserade rörmokare & rörläggare skapar trygghet

VVS Access är ett auktoriserat företag med över 15 års erfarenhet. Våra rörmokare och rörläggare i Malmö har hög kompetens och krav på sig att hålla sig uppdaterade kring branschspecifika krav och regler. Vi arbetar enligt BBR och Säker Vattens installationsregler.  Säker Vatteninstallation är ett regelverk som tagits fram av VVS industrin för att minska risken för speciellt vattenskador samt legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både rörmokare/VVS-installatörer och produkterna som används. Det skapar en trygghet för dig som kund att veta att din rörmokare följer dessa regler.

Rörmokare Malmö bil
VVS Värmepump

Service och installation av värmepumpar – spara el & energi effektivt

VVS Access både säljer och installerar värmepumpar i Malmö med omnejd. Du kan spara mycket el och energi genom att byta ut din gamla värmepump. Våra rörläggare demonterar din gamla värmepump och installerar den nya. Vi tar hand om Elinkoppling, VVS-inkoppling, kylinkoppling, nödvändig håltagning, igångsättning och genomgång med dig. Du kan spara el och därmed en hel del pengar genom lägre el-räkning samt få ett bättre inomhusklimat genom att köpa en ny värmepump från vår rörfirma. Vi erbjuder även andra energisparande åtgärder som sänker din elräkning när det är kallt ute.

Lägre el-räkning med energisparande åtgärder

Oavsett om det är vinter eller sommar så är det bra att se över sin elförbrukning. Energipriserna är höga och det finns en hel del åtgärder man kan göra för minska sin förbrukning och därmed elkostnaden. Förutom att skaffa ett bra avtal med ett elbolag så bör man se över sina vitvaror, värmepump och annat som drar energi. Boka en tid för genomgång med en rörfirma som oss så går vi tillsammans igenom olika åtgärder för att få ner dina energikostnader. Naturligtvis så reparerar, ersätter eller installerar vi nya energisparande enheter om så behövs.

VVS Access rörmokare i Malmö utför:

 • Rörmokare utför all sorts servicearbeten inom VVS
 • Reparationer och felsökningar
 • Vattenläckage
 • Installationer vid nybygge eller renoveringar
 • Avloppsrensningar
 • Byte av blandare
 • Installation av tvättmaskin
 • Installation av diskmaskin
 • Service av element
 • Värmepumpsinstallation 
 • Reparerar av läckage och droppande kranar
 • VVS-jour i Lund, Malmö och hela Skåne
 • Energisparande åtgärder – lägre el-räkning
 • VVS-jour i Malmö och hela Skåne
 • Badrumsrenoveringar
 • Rörfirma med auktoriserade rörläggare och rörmokare

VVS-jour för akuta problem och vattenläckage

Har en olycka varit framme och du står där med stopp i avloppet, översvämning eller med ett läckande rör så måste du kontakta en rörmokare som har jour, vilket vi har. Vi kan snabbt hjälpa dig med alla typer av VVS-problem och vattenläckage i Malmö området. Om du har akuta problem så når du vår jour enklast genom att ringa 070-421 62 07. Då kommer du i kontakt med en av våra professionella rörmokare som kommer ta så snabbt som möjligt ut till din byggnad för att stänga av och reparera skadan.

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering

Som rörmokare och vvs-montörer utför vi även badrumsrenoveringar i Malmö. Anlita oss för att bygga ett nytt snyggt och energismart badrum till er. Att renovera ett badrum är inte så himla komplicerat som man kanske tror. Kontakta oss när du bestämt dig för en badrumsrenovering så kommer vi hem till dig och går igenom det olika stegen och dina önskemål. En badrumsrenovering kan vara allt ifrån att byta ut ditt gamla tvättställ till att riva hela badrummet och ändra storleken på det. VVS Access har förutom rörläggare även snickare, elektriker och golvläggare till vår hjälp. Du som kund får ett badrum som är godkänt enligt all branschregler och efter försäkringsbolagens krav.

Kontakta en rörmokare eller rörläggare i Malmö

Behöver du en rörmokare eller rörläggare i Malmö så är det bara att kontakta. Vår rörfirma och vvs-montörer utför alla typer av VVS-tjänster inklusive värmepumpinstallationer och service. Du är även hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor kring rörläggeri eller funderingar som rör VVS, badrumsrenoveringar eller hur du effektiv kan spara el och få lägre energikostnader.

Telefon: 070-421 62 07
E-post: email@vvsaccess.se
Facebook – Klicka här

Rörläggare i Malmö sparar el

Rörläggare utför energisparande tjänster i Malmö

Rörmokare i Skåne – Klicka här