Ring VVS Jouren vid en vattenläcka

Ring VVS Access Jour om du har en vattenläcka!
En vattenläcka i en villa kan bli en dyr historia. Enligt företaget Gustavsberg inträffar ca 60000 vattenskador per år i Sverige. Har du tur räddar ditt försäkringsbolag dig men förutom den självrisk som du måste betala vid en vattenläcka så kommer du att ha hantverkare springandes hos dig i veckor framöver och stora fläktar som ska torka utrymmen och uppbrutna golv. En genomsnittlig vattenskada vid läckage i en villa kostar enligt sidan ”Om boende ” ca 40000 kr. 

Jour nummer

070 - 42 16 207

Våra rörmokare fixar din vattenläcka

Lägg därtill på det obehag som själva vattenläckan och händelsen innebär. Våra rörmokare inte bara lagar din vattenläcka utan vi berättar hur du ska göra för att undvika vattenläckage i framtiden. Vi har vvs jour och kan hjälpa dig efter ordinarie arbetstid runt om i hela Skåne inklusive Lund, Malmö, Kristianstad, Hässleholm, Eslöv, Lomma, Höör, Hörby, Svedala, Ystad, Simrishamn, Sjöbo, Svalöv och Kävlinge. Behöver du en akut rörmokare i skåne så ring vårt Jour nummer 070-42 16 207.

Undvik vattenskador - installera en vattenfelsbrytare!

Vattenläckage och försäkringsbolag

VVS access arbetar på ett sådant sätt att vattenläckor inte under några som helst omständigheter ska förekomma. Detta ställer höga krav på oss som entreprenörer men det ställer också krav på dig som kund. Anlitar du en VVS firma som gjort ett arbete, och det visar sig att vattenskador och läckage som uppkommit har att göra med att de inte följt de monteringssätt som försäkringsbolag och andra organ föreskrivit för att din försäkring ska gälla, så kan du ligga risigt till.

Ring Jouren för akuta problem

Om du får en vattenläcka så ringer du vvs access Jour på 070-4216207 så tar vi oss så snabbt som möjligt till din byggnad för att stänga av, reparera och informera så att liknande vattenläckor inte ska kunna uppstå. Vi har jour och rörmokare som rycker ut och hjälper dig som bor i Lund, Malmö, Kristianstad, Hässleholm, Eslöv, Ystad, Sjöbo, Höör, Svedala, Lomma, Kävlinge och andra platser runt om i Skåne.

Vattenläcka i Skåne