VVS Service

VVS Access rörfirma utför alla typer av VVS service och tjänster runt om i hela skåne. Våra rörmokare arbetar dygnet runt och erbjuder även VVS jour för dig som kanske råkat ut för en vattenläcka eller stopp i avloppet. Vi har över 15-års erfarenheter inom VVS och är ett auktoriserat företag med hög kompetens. Våra rörmokare och VVS-tekniker är certifierade och utbildar sig hela tiden fortlöpande för att hänga med i alla nya regler och rutiner.

Rörmokare & VVS Service i Skåne

Våra rörmokare i Skåne hjälper dig snabbt med VVS service om du fått problem med läckor, stopp i avloppet, sprickor i rör och ledningar eller om du har droppade kranar som orsakar besvär. Vi installerar, felsöker, reparerar och vid behov byter ut det som behövs. Vår rörfima installerar även nya värmepumpar och erbjuder service och reparation av befintliga värmepumpar. Våra VVS tekniker tar både små och stora VVS jobb så kontakta oss om du behöver hjälp.

Spara pengar med energisparande åtgärder

Du kan spara el och en hel del pengar genom lägre elräkning samtidigt som du får ett bättre inomhusklimat genom att köpa en ny värmepump från oss. Våra rörmokare & rörläggare erbjuder även andra energisparande åtgärder som sänker din elräkning när det är kallt ute.

Rörfirma som är proffs på badrumsrenoveringar

Vår rörfirma utför vi även badrusmrenoveringar runt om i hela Skåne. Anlita oss för att bygga ett nytt snyggt och energismart badrum till er. Kontakta oss när du bestämt dig för en badrumsrenovering så kommer vi hem till dig och går igenom det olika stegen och dina önskemål. En renovering kan vara allt ifrån att byta ut ditt gamla tvättställ till att riva hela badrummet och ändra storleken på det. VVS Access rörfirma har förutom rörmokare & rörläggare även snickare, elektriker och golvläggare till vår hjälp. Du som kund får ett badrum som är godkänt enligt all branschregler och efter försäkringsbolagens krav.