VVS & Rörmokare i Helsingborg

Din rörmokare i Helsingborg

Våra rörmokare verksamma i Helsingborg finns till tjänst 24/7 för all typ av VVS service. Vi har utfört olika servicearbeten inom VVS i över 15 år. Vi är ett auktoriserat VVS företag med hög kompetens. Inget jobb är för stort eller för litet för våra rörmokare. Kontakta oss om du behöver hjälp av rörmokare i Helsingborg eller runt om i hela Skåne.

Rörmokare som utför alla VVS tjänster

Bygger man ett nytt hus eller en ny sommarstuga, eller renoverar sitt gamla hus, så behöver man ofta hjälp med VVS installationer av rörmokare. Renoverar du köket så vill du säkert att vask, kranar och diskmaskin skall installeras på ett riktigt vis och om du renoverar badrummet kanske du behöver installera och koppla nya rör till toaletten, duschen eller tvättmaskinen. Vatten är inget man som vanlig lekman bör arbeta med eftersom det finns stora risker med det.

Många av oss råkar ut för olika problem med rörledningar, kopplingar och avlopp. Våra rörmokare hjälper dig som bor i Helsingborg om du har problem med en läcka, stopp i avloppet, sprickor i rörledningar eller om du har en droppade kran som står och stör hela tiden.

Auktoriserade rörmokare skapar trygghet

VVS Access är ett auktoriserat företag med över 15 års erfarenhet. Våra rörmokare i Helsingborg med omnejd har en mycket hög kompetens och håller sig ständigt uppdaterade kring branschspecifika krav och regler. Vi följer alltid BBR och Säker Vattens olika regler för installationer. Säker Vatteninstallation är ett regelverk som tagits fram av VVS industrin för att minska risken för speciellt vattenskador samt legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både VVS-installatörer och produkterna som används. Det skapar en trygghet för dig som kund att veta att din rörmokare följer dessa regler.

VVS Rörmokare Helsingborg
VVS Värmepump

Service och installation av värmepumpar

VVS Access både säljer och installerar värmepumpar i Helsingborg med omnejd. Vi demonterar din gamla värmepump och installerar den nya. Vi tar hand om Elinkoppling, VVS-inkoppling, kylinkoppling, nödvändig håltagning, igångsättning och genomgång med dig. Du kan spara mycket pengar och få ett bättre inomhusklimat genom att investera i en ny värmepump.

Rörmokare från VVS Access i Helsingborg hjälper dig med:

  • All sorts servicearbeten inom VVS
  • Reparationer och felsökningar
  • Installationer vid nybygge eller renoveringar
  • Avloppsrensningar
  • Värmepumpsinstallation 
  • Reparerar av läckage och droppande kranar
  • VVS-jour i Helsingborg

Vi utför badrumsrenoveringar i Helsingborg

Som rörmokare och vvs-montörer utför vi även badrumsrenoveringar i Helsingborg. Anlita VVS Access för att bygga ett nytt modernt och energismart badrum till er. Att renovera ett badrum är inte så komplicerat som man kanske tror. Kontakta oss när du bestämt dig för att renovera ditt badrum så kommer vi hem till dig och går igenom det olika stegen och dina önskemål. En renovering kan vara allt ifrån att byta ut ditt gamla tvättställ till att riva hela badrummet och ändra storleken på det. VVS Access har förutom rörmokare även snickare, elektriker och golvläggare till vår hjälp. Du som kund får ett badrum som är godkänt enligt all branschregler och efter försäkringsbolagens krav. 

VVS-jouren tar hand om akuta problem

Har en olycka varit framme och du står där med stopp i avloppet, översvämning eller med ett läckande rör så måste du kontakta en rörmokare som har jour, vilket vi har. Vi kan snabbt hjälpa dig med alla typer av VVS-problem i Helsingborgsmrådet. Om du har akuta problem så når du oss enklast genom att ringa 070-421 62 07. Då kommer du i kontakt med en av våra professionella rörmokare som kommer ta så snabbt som möjligt ut till din byggnad för att stänga av och reparera skadan.

VVS's rörmokare i Helsingborg

Kontakta en rörläggare

Behöver du en rörläggare / rörmokare i Helsingborg så kontaktar du oss. Vi tar han dom alla typer av VVS uppgifter inklusive värmepumpinstallationer och service. Du är givetvis välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar som rör VVS & rörläggning med mera.

Telefon: 070-421 62 07
E-post: email@vvsaccess.se
Facebook – Klicka här


Behöver du en rörmokare i Hässleholm?