VVS & Rörmokare i Kristianstad

Alla behöver en rörmokare eller rörläggare någon gång i livet. Det kan gälla en badrumsrenovering, installation eller reparation av värmepump, varmvattenberedare eller byta blandare i köket. Behöver du en rörmokare i Kristianstad som kan utföra alla typer av rörarbete och VVS-tjänster, dygnet runt, så har du hittat rätt. Vårt auktoriserade VVS företag har en mycket hög kompetens som arbetat som rörmokare och med VVS tjänster i över 15 år. Vi installerar, felsöker, reparerar och vid behov byter ut det som behövs. Vi tar både små och stora jobb i Kristianstad med omnejd så du är välkomna att kontakta oss om du behöver hjälp.

Låt våra rörmokare som verkar i Kristianstad ta hand om all VVS

Rörmokare behöver man ofta om man exempelvis bygger ett nytt hus eller renoverar sitt gamla. Rörmokare eller rörläggare hjälper till med VVS installationer av alla dess slag. Skall du bygga eller renovera ett badrum så är det alltid bäst att låta en auktoriserad rörmokare installera och koppla rör till duschen, tvättmaskinen eller toaletten. Vi som VVS firma verksamma i Kristianstad installerar även vattenburen golvvärme till dig. Vid en renovering av köket är det viktigt att diskhon, kranar och diskmaskinen installeras på ett säkert vis så du inte råkar ut för läckage och en vattenskada. Tyvärr är det ju så att många råkar ut för problem med rörledningar, kopplingar och avlopp. Våra rörmokare hjälper dig snabbt och lätt om du fått problem med läckor, om du får stopp i avloppet eller om du har droppade kranar som behöver åtgärdas.

Auktoriserade VVS installatörer och rörläggare

VVS Access är ett auktoriserat VVS företag med över 15 års erfarenhet. Våra rörmokare och rörläggare har en bred erfarenhet och hög kompetens. De har även krav på sig att hålla sig uppdaterade kring branschspecifika krav och regler. Vi arbetar enligt BBR och Säker Vattens installationsregler.  Säker Vatteninstallation är ett regelverk som tagits fram av VVS industrin för att minska risken för speciellt vattenskador samt pridning av legionella, brännskador och förgiftning. Säker Vatten reglerna ställer krav på både VVS-installatörer och rörmokare och produkterna som används. Det skapar en trygghet för dig som kund att veta att din rörmokare följer dessa regler.

Rörmokare installerar värmepump

Installation av en ny värmepump sparar el och pengar

Vi som VVS firma både säljer och installerar värmepumpar runt om i Kristianstad. Du kan spara en hel del energi och el genom att köpa en ny värmepump. Våra rörmokare tar bort din gamla värmepump och installera den nya till dig, snabbt och enkelt. Vi tar hand om Elinkoppling, VVS-inkoppling, kylinkoppling, och nödvändig håltagning. Vi startar upp värmepumpen och VVS systemet och går sedan igenom allting med dig. Du kan spara el och därmed en hel del pengar samt få ett bättre inomhusklimat genom att köpa en ny värmepump från oss. Vi erbjuder även andra energisparande tjänster som sänker din elräkning när det är kallt ute.

VVS tjänster i Kristianstad

 • All sorts servicearbeten inom VVS
 • Reparationer och felsökningar
 • Vattenläckage
 • Installationer vid nybygge eller renoveringar
 • Avloppsrensningar
 • Byte av blandare
 • Installation av tvättmaskin
 • Installation av diskmaskin
 • Service av element
 • Värmepumpsinstallation 
 • Reparerar av läckage och droppande kranar
 • VVS-jour i hela Skåne
 • Energisparande åtgärder
Rörmokare på väg i bil

VVS-jour och rörmokare vid vattenläcka i Kristianstad

Ring vår VVS-Jour om du har fått en akut vattenläcka i Kristinastad eller om olyckan varit framme. Kanske du har en vattenläcka, stopp i avloppet eller fått översvämning i huset. Våra rörmokare kan hjälpa dig med alla typer av problem som har med vatten & värme att göra. Om du har en vattenläcka eller akuta problem så ringer du 070-421 62 07. Våra professionella rörmokare som snabbt kan ta sig ut till dig och reparera skadan.

Vi utför badrumsrenoveringar

Som rörmokare utför vi även badrumsrenovering i Kristianstad. Anlita VVS Access för att bygga ett nytt snyggt och energismart badrum till er. Att renovera ett badrum är inte så komplicerat som man kanske tror. Kontakta oss när du bestämt dig för att renovera ditt badrum så kommer vi hem till dig och går igenom det olika stegen och dina önskemål. En renovering kan vara allt ifrån att byta ut ditt gamla tvättställ till att riva hela badrummet. Vi har förutom rörmokare även snickare, elektriker och golvläggare till vår hjälp. Du som kund får ett badrum som är godkänt enligt alla branschregler.

Kontakta oss

Kontakta oss om du behöver en rörmokare eller rörläggare i Kristianstad med Omnejd. Vi utför alla typer av rörarbete och VVS-tjänster inklusive vattenläckor, värmepumpinstallationer och service. Du är givetvis även välkommen att kontakta oss om du har några andra frågor eller funderingar om allt som rör VVS eller energisparande åtgärder.

Ring oss: 070-421 62 07
E-mail: email@vvsaccess.se