VVS & Rörmokare i Lund

Alla behöver en rörmokare eller rörläggare någon gång. Det kan gälla att renovera ett badrum, installera en ny värmepump, varmvattenberedare eller byta blandare i köket. Behöver du en rörmokare i Lund som kan utföra alla typer av rörarbete och VVS-tjänster, dygnet runt, så har du hittat rätt. Vi är ett auktoriserat VVS företag med mycket hög kompetens som arbetat som rörmokare och med VVS tjänster i över 15 år. Vi installerar, felsöker, reparerar och vid behov byter ut det som behövs. Både små och stora jobb i Lund är välkomna så kontakta oss om du behöver hjälp.

Våra rörmokare i Lund tar hand om all VVS service

Rörmokare behöver man ofta om man exempelvis bygger ett nytt hus eller renoverar sitt gamla. Rörmokare eller rörläggare hjälper till med VVS installationer av alla dess slag. Skall du bygga eller renovera ett badrum så är det alltid bäst att låta en auktoriserad rörmokare installera och koppla rör till duschen, tvättmaskinen eller toaletten. Vi som VVS firma i Lund installerar även vattenburen golvvärme till dig. Vid en renovering av köket är det viktigt att diskhon, kranar och diskmaskinen installeras på ett säkert vis så du inte råkar ut för läckage och en vattenskada. Tyvärr är det ju så att många råkar ut för problem med rörledningar, kopplingar och avlopp. Våra rörmokare i Lund hjälper dig snabbt och lätt om du fått problem med läckor, om du får stopp i avloppet eller om du har droppade kranar som behöver åtgärdas.

Lägre el-räkning med energisparande åtgärder

Oavsett om det är vinter eller sommar så är det bra att se över sin elförbrukning. Energipriserna är höga och det finns en hel del åtgärder man kan göra för minska sin förbrukning och därmed elkostnaden. Förutom att skaffa ett bra avtal med ett elbolag så bör man se över sina vitvaror, värmepump och annat som drar energi. Boka en tid för genomgång med oss så går vi tillsammans igenom olika åtgärder för att få ner dina energikostnader. Naturligtvis så reparerar, ersätter eller installerar våra rörmokare och vvs-tekniker nya energisparande enheter om så behövs.

Auktoriserade VVS installatörer och rörmokare skapar trygghet

VVS Access är ett auktoriserat VVS företag med över 15 års erfarenhet. Våra rörmokare i Lund har en bred erfarenhet och hög kompetens. De har även krav på sig att hålla sig uppdaterade kring branschspecifika krav och regler. Vi arbetar enligt BBR och Säker Vattens installationsregler.  Säker Vatteninstallation är ett regelverk som tagits fram av VVS industrin för att minska risken för speciellt vattenskador samt legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Säker Vatten reglerna ställer krav på både VVS-installatörer och rörmokare och produkterna som används. Det skapar en trygghet för dig som kund att veta att din rörmokare följer dessa regler.

Rörmokare Lund
VVS Värmepump sparar energi

Installation av värmepump

Vi som VVS firma både säljer och installerar värmepumpar i Lund. Du kan spara mycket energi genom att byta ut din gamla värmepump. Våra rörmokare kan ta bort din gamla värmepump och installera den nya till dig, snabbt och enkelt. Vi tar hand om Elinkoppling, VVS-inkoppling, kylinkoppling, och nödvändig håltagning. Vi startar upp värmepumpen och VVS systemet och går sedan igenom allting med dig. Du kan spara el och därmed en hel del pengar samt få ett bättre inomhusklimat genom att köpa en ny värmepump från oss. Vi erbjuder även andra energisparande tjänster som sänker din elräkning när det är kallt ute.

Vår VVS firma och rörmokare i Lund utför:

 • All sorts servicearbeten inom VVS
 • Reparationer och felsökningar
 • Vattenläckage
 • Installationer vid nybygge eller renoveringar
 • Avloppsrensningar
 • Byte av blandare
 • Installation av tvättmaskin
 • Installation av diskmaskin
 • Service av element
 • Värmepumpsinstallation 
 • Reparerar av läckage och droppande kranar
 • VVS-jour i Lund och runt om i hela Skåne
 • Energisparande åtgärder

Om du behöver VVS-jour vid en vattenläcka

Ring vår VVS-Jour för Lund om en olycka varit framme och du står där med en vattenläcka, stopp i avloppet eller om du har översvämning i huset. Våra rörmokare som är verksamma i Lund kan snabbt hjälpa dig med alla typer av VVS-problem. Om du har en vattenläcka eller akuta problem så når du oss enklast genom att ringa 070-421 62 07. Då får du kontakt med en av våra professionella rörmokare som snabbt kan ta sig ut till dig och reparera skadan.

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering

Som rörmokare och vvs-montörer utför vi även badrumsrenovering i Lund. Anlita oss för att bygga ett nytt snyggt och energismart badrum till er. Att renovera ett badrum är inte så komplicerat som man kanske tror. Kontakta oss när du bestämt dig för att renovera ditt badrum så kommer vi hem till dig och går igenom det olika stegen och dina önskemål. En renovering kan vara allt ifrån att byta ut ditt gamla tvättställ till att riva hela badrummet och ändra storleken på det. VVS Access har förutom rörmokare även snickare, elektriker och golvläggare till vår hjälp. Du som kund får ett badrum som är godkänt enligt all branschregler och efter försäkringsbolagens krav. 

Kontakta rörmokare eller rörläggare som arbetar i Lund

Kontakta vår VVS firma om du behöver en rörmokare eller rörläggare i Lund. Vi utför alla typer av rörarbete och VVS-tjänster inklusive vattenläckor, värmepumpinstallationer och service. Du är givetvis även välkommen att kontakta oss om du har några andra frågor eller funderingar om allt som rör VVS eller energisparande åtgärder.

Ring oss: 070-421 62 07
E-mail: email@vvsaccess.se
Facebook – Klicka här

Rörmokare i Lund utför badrumsrenovering

Behöver du rörmokare i Kristianstad – klicka här!