Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Skåne

Var fjärde svensk planerar att utföra en badrumsrenovering i sitt hus eller lägenhet. Kontakta oss på VVS Access  så fixar vi ett nytt snyggt och energismart badrum till er. Inom 5 år så vill du sannolikt skapa dig lite lyx i det utrymme som är ack så viktigt för dig. Inte bara ur sanitetssynpunkt utan dessutom som din fristad. Lås dörren och njut av lite egentid i ditt nya renoverade badrum i Skåne.

Att renovera sitt gamla badrum är inte så komplicerat som man kan tro. När du väl har bestämt för en badrumsrenovering och hur du vill att ditt nya badrum ska se ut  så kontaktar du oss. Vi kommer  hem till dig och tillsammans så gör vi upp en plan på hur vi ska fortskrida med renoveringen. Vi bestämmer hur ditt badrum ska se ut, vilka möbler som ska finnas och när du vill att det ska vara färdigt. Badrumsrenoveringar kan vara allt ifrån att byta ut ditt gamla tvättställ till att riva hela badrummet och ändra storleken på det. Låt oss på vvs access hjälpa dig med din badrumsrenovering. Kontakta oss så bokar vi ett möte och går igenom vad du vill göra. Vi har snickare, elektriker och våtrumsbehöriga till vår hjälp. Allt för att du som kund ska få ett badrum som är godkänt enligt branschregler och efter försäkringsbolagens krav. 

VVS Access i Skåne tar hand om din badrumsrenovering!

Vi utför badrumsrenoveringar runt om i hela Skåne. Det spelar ingen roll om du bor i Lund, Malmö, Kristianstad, Hässleholm, Eslöv, Lomma, Höör, Hörby, Svedala, Ystad, Simrishamn, Sjöbo, Svalöv eller någon annanstans. Vi gör ett hembesök och går igenom badrumsrenoveringen med dig.

Badrumsrenovering toalettstol

Besök gärna våra Facebook sida här:
https://www.facebook.com/vvsaccess

Badrumsrenovering