VVS & Rörmokare i Hörby

Vi kan alla behöva en rörmokare eller rörläggare någon gång i livet. Kanske det gäller en badrumsrenovering, byta blandare i köket, lufta elementen, reparera eller installera en värmepump, varmvattenberedare eller för att akut stoppa en vattenläcka i fastigheten. Behöver du en rörmokare i Hörby som kan utföra alla typer av rörarbete och VVS-tjänster, dygnet runt, så kontaktar du oss. Vårt auktoriserade VVS företag har en mycket hög kompetens som arbetat som rörmokare och med VVS tjänster i mer än 15 år. Vi felsöker, reparerar, installerar och vid behov byter ut det som behövs. Vi tar både små och stora jobb i Hörby med omnejd så du är välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp.

Våra rörmokare som verkar i Hörby tar hand om all VVS

Rörmokare kan behövas om man till exempel bygger ett nytt eller renoverar sitt hus. Rörmokare eller rörläggare hjälper till med VVS installationer av alla dess slag. Skall du renovera eller bygga ett nytt ett badrum så är det alltid bäst att låta en auktoriserad rörmokare installera och koppla rör till duschen, tvättmaskinen eller toaletten. Vi som VVS firma verksamma i Hörby installerar även vattenburen golvvärme till dig. Vid en renovering av köket är det viktigt att diskhon, kranar och diskmaskinen installeras på ett säkert vis så du inte råkar ut för läckage och en vattenskada. Tyvärr är det ju så att många råkar ut för problem med rörledningar, kopplingar och avlopp. Våra rörmokare hjälper dig snabbt och lätt om du fått problem med läckor, om du får stopp i avloppet eller om du har droppade kranar som behöver åtgärdas.

Auktoriserade VVS tekniker och rörläggare

VVS Access är ett auktoriserat VVS företag med över 15 års erfarenhet. Våra VVS-tekniker och rörläggare har en bred erfarenhet och hög kompetens. De har även krav på sig att hålla sig uppdaterade kring branschspecifika krav och regler. Vi arbetar enligt BBR och Säker Vattens installationsregler.  Säker Vatteninstallation är ett regelverk som tagits fram av VVS industrin för att minska risken för speciellt vattenskador samt pridning av legionella, brännskador och förgiftning. Säker Vatten reglerna ställer krav på både VVS-installatörer och rörmokare och produkterna som används. Det skapar en trygghet för dig som kund att veta att din rörmokare följer dessa regler.

Rörläggare VVS i Hörby

Spara el genom att installera en ny värmepump

Vår VVS firma både säljer och installerar värmepumpar runt om i Hörby. Du kan spara en hel del energi och el genom att köpa en ny värmepump. Våra rörmokare monterat ned och tar bort din gamla värmepump och installera den nya till dig, snabbt och enkelt. Vi fixar Elinkoppling, VVS-inkoppling, kylinkoppling, och nödvändig håltagning. Vi sätter igång driften av värmepumpen och VVS systemet och går sedan igenom all skötsel med dig. Du kan spara mycket el och en hel del pengar samtidigt som du får ett bättre inomhusklimat genom att köpa en ny värmepump. Vi erbjuder även andra energisparande tjänster som sänker din elräkning när det är kallt ute.

VVS tjänster i Hörby

 • All sorts servicearbeten inom VVS
 • Reparationer och felsökningar
 • Vattenläckage
 • Installationer vid nybygge eller renoveringar
 • Avloppsrensningar
 • Byte av blandare
 • Installation av tvättmaskin
 • Installation av diskmaskin
 • Service av element
 • Värmepumpsinstallation 
 • Reparerar av läckage och droppande kranar
 • VVS-jour i hela Skåne inklusive Hörby
 • Energisparande åtgärder
Rörmokare på väg i bil

Kontakta en rörmokare om du behöver VVS-jour vid en vattenläcka i Hörby

Ring våra rörmokare och VVS-Jour i Hörby om du har fått en akut vattenläcka eller om olyckan varit framme. Kanske du har en vattenläcka, stopp i avloppet eller fått översvämning i huset. Våra rörläggare kan hjälpa dig med alla typer av problem som har med vatten & värme att göra. Om du har en vattenläcka eller akuta problem så ringer du 070-421 62 07. Våra professionella rörmokare som snabbt kan ta sig ut till dig och reparera skadan.

Skall du renovera ditt badrum?

Som rörmokare och vvs-montörer utför vi även badrumsrenoveringar i Hörby. Kontakta oss oss för att bygga ett nytt snyggt och modernt badrum till er. Att renovera ett badrum är inte så komplicerat som man kanske tror. Vi kommer gärna hem till dig och går igenom det olika stegen och dina önskemål. En renovering kan vara allt ifrån att byta ut ditt gamla tvättställ till att riva hela badrummet och ändra storleken på det. VVS Access har förutom rörläggare även snickare, elektriker och golvläggare till vår hjälp. Du som kund får ett badrum som är godkänt enligt all branschregler och efter försäkringsbolagens krav. 

Kontakta oss

Kontakta oss om du behöver en rörmokare eller rörläggare i Hörby eller annan plats i Skåne. Vi tar hand om alla typer av rörarbete och VVS-tjänster inklusive vattenläckage, värmepumpinstallationer och service. Du är givetvis även välkommen att kontakta oss om du har några andra frågor eller funderingar om allt som rör VVS eller energisparande åtgärder.

Ring oss: 070-421 62 07
E-mail: email@vvsaccess.se

Behöver du en rörmokare i Lund, Malmö eller annan plats i Skåne?